همه عکسها از روی فیلمی که بادوربین گرفتم تهیه شده… فیلم رو هم به زودی آپلود میکنم…
عکسها از داخل منزل واقع در مجتمع کریستال می باشد.
———————————————————————————————————————-
و اما عکسهایی که نکته مهمی دارند… به دقت به عکسهای زیر نگاه کنید
تا اونجا که من اطلاع دارم، تخلیه بار الکتریکی ابرها در نزدیکترین نقطه به ابر، با زمین انجام میشه، یا به عبارتی دیگر تخلیه بار الکتریکی در محل اصلی رعد و برق با بلندترین نقطه روی زمین… برای همین هم هست که برروی ساختمانها آنتن های صاعقه گیر و متصل به زمین نصب میکنند تا در صورت وقوع رعد و برق در آن منطقه برق باعث آسیب رسانیدن به ساختمان و یا تاسیسات اطراف نشود.
اما نکته عجیب در عکس ویژه اولی، می باشد. اگر به عکس اول و دوم بعد از خط چین دقت کنید، مشاهده می کنید که برق بر روی ساختمان مشخص است، و این یعنی برق در جلوی ساختمان مذکور تخلیه شده است، از آنجایی که فاصله محل عکسبرداری (منزل ما) تا ساختمانی که در واقع دانشکده عمران دانشگاه شاه عالم (UiTM) می باشد زیاد نیست (حدود 30 متر) و نیز ارتفاع ساختمان دانشکده حدود 25 تا 30 طبقه می باشد، محل تخلیه برق کجا می تواند باشد؟ !!! چطور برق در ساختمان بلندتر تخلیه نشده و چطور تا این فاصله به زمین رسیده…
همونطور که در عکس دوم مشاهده میشه، ساختمان دانشکده یک ساختمان دوقلو است و عکس اول مربوط به ساختمان عقب تر می باشد، اما عکس سوم مربوط به ساختمان جلوتر می باشد که من خودم وقتی صحنه مورد نظر رو با چشم دیدم، واقعاً ترسیدم… فاصله ما با ساختمان نزدیکتر حدود 20 متر می باشد… و تخلیه بار الکتریکی بین ساختمان ما و آن ساختمان صورت گرفته…
دوستان اگر کسی اطلاعی داره علت این اتفاق رو توضیح بده ممنون میشم…
فکر کنم این اتفاق برای دانشگاه هم باید خطر جدی تلقی بشه، که چرا ساختمان بلند برقگیر ندارد!!!