دوستانی هستند با آنکه معدل خیلی خوبی دارند گاهی اوقات سوال می پرسند که بعد از فارغ الحصیلی چه می توانند بکنند و هیچ آینده روشنی برایشان متصور نیست. بنده حقیر بعنوان جزیی از این کل عرضی دارم:
صرف داشتن معدل بالا در دروس دانشگاهی و یا انجام تکالیف دانشگاهی ضامن موفقیت بعد از تحصیل شما نیست. در مقطع لیسانس دانشجو حدود 30-35 درس و مبحث مختلف که هر درس زمینه مختلفی از ابعاد رشته را مشخص می کند مورد مطالعه قرار می دهد. داشتن دانش کلی و عمومی پیرامون این دروس برای دریافت مدرک تحصیلی کافی است اما بازار کار دنبال مدرک تحصیلی نیست و متخصص جذب می کند، لذا می بایست در یکی از زمینه های اصلی بصورت پیشرفته تخصص کسب کنید.
در جدول زیر شاخه های اصلی علوم رایانه مشخص شده است. (جدول برگرفته از ویکیپدیا فارسی است.)
با کلیک بر موارد ذکر شده اطلاع نسبی به دست آورده، علایق خود را سنجیده و گام بعدی را در تخصص محکم بردارید. حتی در صورتی که تمایل دارید در مشاغل آکادمیک کار کنید می بایست در یکی از تخصص های ذکر شده دانش ویژه ای داشته باشید و قدرت تجزیه و تحلیل خود را افزایش دهید. مشکلات را بیابید و برای حل آنها اقدام کنید.
موفق باشید.
سلام بر استاد بزرگ . چطوری . من امروز داشتم یه سری یه آدرسهای موجود در بخش favorites می زدم . آدرس بلاگت رو فکر میکنم یکی دو سال پیش save کرده بودم و هر از چند گاهی سری بهت می زدم . امروز هم هوس کردم ببینم در چه حالی . خوش میگذره؟ خانومت خوبه؟ در سرزمین مالایی ها و در اوج خدا هستی . به قول جبه درود بر تو و خاندان نصیری نژاد . چرا عید نیومدی ایران؟ حتما به خاطر گرونی دلار . اوضاع رو به وخامته و فعلا امیدی نیست . زودتر درست رو تموم کن بیا ببینیمت . فکر کنم نوشته بودی چند ماه بیشتر نمونده . خوش بگذره . سلام برسون .
آلی ودر چی
سلام و عرض ادب
هستیم همین نزدیکی ها… انشاء الله تموم میشه زودتر برمی گردیم.
فیس بوک تشریف بیارید زیارتتون کنیم. اونجا هم کلی عکس هست و هم کلی خاطره
اینجا صفحه فیس بوک منه
ارادتمند